5 Zlatih pravil ZA "SPORTIFIQ" IGRALKE IN IGRALCE

Nismo tvoja osnovnošolska ravnateljica in to niso pravila, zaradi katerih bi bil ob neupoštevanju kaznovan. Vendar pa te prosimo, da si spodaj napisano prebereš in upoštevaš. Vnaprej se ti lepo zahvaljujemo.


1. Če ne boš utegnil priti na tekmo, to prej sporoči

To je prvo in najpomembnejše pravilo. Ni hujšega, kot to, da si na igrišču sam. Na sami strani tekme nam lahko s klikom na gumb “Ne bom utegnil priti” sporočiš svojo odsotnost. Mi bomo seveda obvestili tvojega soigralca ter mu poskusili najti nadomestnega.

2. Točnost je lepa čednost

Vsak sovraži čakanje. Kolegico, ki se predolgo preoblači ali frenda ki ga ni po “pridm za tri minute” :). Lepo te prosimo, da se potrudiš in raje prideš 5 minut pred začetkom in uporabiš odvečen čas za ogrevanje.

3. Pred tekmo poglej kdo je tvoj soigralec

Pred začetkom igre zna nastati zmeda. Zato vedno doma (ali preko mobilca) poglej s kom ter na katerem igrišču igraš.

4. Igraj fer in si izboljšaj karmo

Če ni padla v avt, ne kliči avt. Na koncu tekme čestitaj soigralcu ne glede na končni izid. Ne bodi kot tisti goljufivec v filmih, ki na koncu tako ali tako izgubi. Saj veš kako pravijo: “Karma’s a bitch!”

5. Sporoči nam kdo je bil boljši

Po koncu tekme, te prosimo, da preko spletne strani označiš zmagovalca. Samo na ta način lahko tebi in ostalim igralcem priskrbimo enakovrednega soigralca.


Se vidimo na igrišču ,

Ekipa Sportifiq

Če imaš kakršnokoli vprašanje, komentar ali idejo, bomo z veseljem prisluhnili.

support@sportifiq.com

Preberemo vsako pismo!